Uitgeverij Beefcake presenteert u een bijzonder spiritueel tochtverhaal

with Geen reacties

De ogen van de muskusos – Paul De Marez

Uitgeverij Beefcake presenteert u een bijzonder spiritueel tochtverhaal

 

“Geloof jij dan in God?” vraagt Thomas nieuwsgierig tussen twee happen stoverij door.

Zo start het intrigerende verhaal over een maandenlange voettocht van de sarcofaag van Broeder Isidoor in Kortrijk naar een verdwenen graf in het Hoge Noorden. Met stok en rugzak neemt de auteur de lezer mee op een fascinerende reis langs kleine paadjes en bijzondere plekken. Hij laat zich sturen door wat er zich aandient, met onderweg een aandachtig oog voor de zin der dingen, zoekend naar ‘het God’. Hij wordt wakker tussen zachte lakens van inspirerende engelen, maar evengoed in een oude gevangeniscel of in devote kloosterbedden. Er zijn de ontmoetingen met kunstenaars en daklozen, de ritueel geofferde veenman, de gedreven nerd en de oude schriele schepper. Er zijn de overgave aan de weg zelf en de verstillende momenten, alleen in de natuur. Al stappend laat de ziel zich horen en op de ruige hoogvlakte in het Hoge Noorden valt de puzzel in elkaar.

 

 

Release: september 2018

Circa 250 pagina’s

Prijs boek in voorverkoop: 20,00 euro

 

Reacties van het proeflezerspanel:

Een echte aanrader om het hectische heden weer even in perspectief te plaatsen.

Als zat ik op zijn schouder, zo werd ik meegezogen in een diepmenselijke tocht.

 

 

 

 

Over de auteur

Paul De Marez (°1950) heeft een professionele loopbaan in de Kortrijkse cultuursector achter de rug en is een gedreven pelgrim (Compostela, Rome, Istanbul, Trondheim). Elke pelgrimstocht gaat voor hem over het ervaren van betekenis op het ritme van de voeten.

 

 

Voorintekening

Stuur voor 15/06/2018 een mail met je naam en adres naar:  de.marez.paul@gmail.com

Voorintekenaars worden persoonlijk uitgenodigd voor de boekvoorstelling in september, waar ze hun gesigneerde exemplaar ontvangen. Na afspraak en betaling kan het boek ook opgestuurd worden.

 

 

Steun het goede doel

Zoals op dag 59 aan Heidi en Boris beloofd, draagt de auteur dit boek op aan de armoedige zwervers van deze wereld. De auteursopbrengst gaat naar vzw De Kier, waarbinnen de auteur zelf een actieve rol opneemt.

Meer informatie op www.dekier.be