Roedi: vijf vrienden, een broeierige zomer en een dorpje met heel wat geheimen…

with Geen reacties

Er lopen weer enkele leuke crowdfundings bij Uitgeverij Beefcake, vanaf dit jaar op ons eigen platform. We lichten er graag eentje uit:

Roedi is het debuut van Alison Houthuys (ze schrijft onder het pseudoniem ‘Alison Woodhouse‘).

Vijf vrienden, een broeierige zomer en een dorpje dat heel wat geheimen te verbergen heeft. Wanneer Ellie zich samen met haar vrienden wil aansluiten bij een groep in haar geboortedorp die aan moderne hekserij doet, wordt ze als enige niet geaccepteerd. De sekte blijkt duistere geheimen te hebben die verstrengeld zijn met haar familieverleden. Geheimen die ze kost wat kost willen beschermen… Misschien kan Eric, een onweerstaanbaar mysterieuze jongen met een duister karakter haar wel helpen om de waarheid te achterhalen? Samen met haar vrienden raakt ze verwikkeld in netelige avonturen. Hun geboortedorp met de bosrijke glooiingen en wilde bloemenvelden lijkt plots niet meer zo onschuldig.

Alison Woodhouse is opgegroeid op een hoeve in het platteland in een gezin van maar liefst acht kinderen. Temidden van de natuur, het warme ouderlijke nest en de huisdieren kreeg ze volop de kans om te fantaseren en verhalen te bedenken. Dat raakte ze niet kwijt. Vandaag vind je haar meestal terug met een balpen in het haar en een boek in de hand.

Neem gerust een kijkje op ons crowdfundingplatform en ontdek nieuwe boeken zoals Roedi:

https://crowdfunding.beefcakepublishing.be/project/9500