Nieuw: een uniek dieet- en work-outboek

with Geen reacties

 

De Mama Gids – Marie Knutsson

Uitgeverij Beefcake presenteert u een uniek dieet- en work-outboek

 

Wie ben ik dan om een boek over gezond eten te schrijven? Simpel! Ik ben een mama die haar best wil doen voor haar kindjes én voor zichzelf. Wij mama’s werken vaak zo hard om goed voor onze kinderen te zorgen dat we onze eigen gezondheid uit het oog verliezen. Ik was in hetzelfde bedje ziek. En het maakte me moe, heel erg moe. Daarom wilde ik er iets aan doen: vaarwel zeggen tegen mijn ‘mamakilo’s’ en mezelf tegelijk een energieboost geven. Mijn boek biedt jou een programma van tien weken aan om je te helpen dezelfde stap te zetten. En het beste van al? Vandaag heb ik veel meer energie en mijn hele lichaam is gelukkig!

De Mama Gids is het debuut van de Zweeds-Belgische Marie Knutsson. Een boek met tal van unieke out-of-the-box-recepten en eenvoudige work-outoefeningen, speciaal ontwikkeld om het dagelijkse leven van de (jonge) mama – maar ook van eender wie er nood aan heeft – opnieuw energievoller te maken. Het doel: gezond en lekker kunnen eten zonder je hele eetpatroon om te hoeven gooien. Naast fantastische smoothie-ideetjes, vind je in dit boek heerlijke lunchalternatieven en een fitnessprogramma dat je zelf thuis kunt volgen.

Het work-outschema werd opgesteld in samenspraak met gerenommeerd kinesitherapeut Guillaume Watelet en het is bovendien gemakkelijk om de oefeningen op een correcte manier uit te voeren. Kinderspel!

 

Nu overal te koop. Slechts 20,00 euro in onze webshop, gratis levering!