Voor de kerstdagen: de romcom Andrea

with Geen reacties

Uitgeverij Beefcake brengt u de romcom Andrea van Leo Stearny

 

Eén naam verkeerd geïnterpreteerd, één hotel volgeboekt en twee mensen van het verschillende geslacht samen op één ruime hotelkamer.

Andrea Goodridge zit in haar laatste jaar kunstgeschiedenis aan Birkbeck, de universiteit van Londen. Samen met haar vrienden die dezelfde richting volgen en enkele andere studenten antieke geschiedenis heeft zij zich ingeschreven voor een studiereis naar Rome voor tien dagen.

Maar als ze eenmaal arriveert in het hotel, blijkt er een fout gemaakt te zijn in de kamerindeling: de hoteleigenaar is ervan uitgegaan dat Andrea een man zou zijn en heeft haar ingedeeld bij een van haar mannelijke klasgenoten.

Tot overmaat van ramp is het hotel volgeboekt, waardoor er geen kamers meer beschikbaar zijn. Opeens is het heel moeilijk geworden om tegen verboden gevoelens te vechten…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leo Stearny is afgestudeerd als leerkracht, maar zat liever in de klas dan ervoor te staan. Om haar schrijftalent verder te ontwikkelen, studeert ze daarom nog journalistiek. Naast Game of Thrones kunnen ook zware intervaltrainingen en Engelse rockbands haar altijd blij maken.

 

Andrea van Leo Stearny wordt op donderdagavond 21 december om 19.30u voorgesteld in Bibliotheek De Kimpel in Bilzen. Allen daarheen!