Energetische hypnose 2

with Geen reacties

Eveline Haine – Energetische hypnose 2

 

Een alternatieve therapie voor meer energie

Dagelijks krijgen we talloze prikkels te verwerken. Ons onderbewustzijn registreert en analyseert al die prikkels waardoor er zich al snel een bepaald gedrag of een gewoonte ontwikkelt. Die gewoontes en gedragingen passen we daarna niet meer zomaar aan, ook de negatieve niet.

Hypnose is een manier om via aanvaardbare suggesties – en dus niet tegen iemands wil of controle in – veranderingen aan te brengen in een negatieve gewoonte. Zo worden ook de dagelijkse fysieke en mentale ongemakken die uit die gewoonte voortvloeien weggenomen, zoals chronische pijnen, angsten en fobieën, stress, slaapstoornissen, verslavingen en nog zo veel meer.

 

Energetische hypnose is een mooie en uitermate rustgevende werkwijze om mensen weer in hun kracht te brengen

Eveline Haine heeft al ettelijke jaren een hypnosepraktijk in Brugge. Ze volgde meerdere internationale opleidingen en is een gecertificeerd hypnotherapeute en BET-practitioner. In haar tweede boek gaat ze dieper in op wat energetische hypnose écht inhoudt en hoe het een aangrijpende, positieve invloed kan hebben op je leven. Ze toont dat hypnose geen tovenarij is, maar wel een doeltreffend en veilig hulpmiddel om je innerlijke kracht te bewerken en je doelen na te streven.

 

In haar tweede boek gaat Eveline Haine dieper in op de concrete vragen van lezers over haar succesvolle debuut

 

 

Eveline Haine

Energetische hypnose 2

Non-fictie

120 pagina’s

ISBN 978 949 3293 144 – NUR 860

Prijs boek = 19,00 euro

 

Nu overal verkrijgbaar!