Coming soon: Het Narrenschip

with Geen reacties

We zijn begin augustus en dat betekent dat we hard aan het werk zijn aan nieuwe mooie boeken voor het najaar! Vandaag lichten we graag al een tipje van de sluier. Maak je klaar voor Het Narrenschip, de vijfde worp van het bekendste thrillerduo uit Vlaanderen: De Paepe & Depuydt. Dit is het soort boek dat je leven overneemt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doordat niet iedereen het heeft overleefd, verschillende slachtoffers in de psychiatrie zijn beland en een belangrijke schadeclaim loopt, is het moeilijk om gedetailleerd te reconstrueren wat zich in november 2018 heeft afgespeeld op het eilandresort Mong Ngua, voor de zuidkust van Vietnam.

Vast staat dat de familie en entourage van de bekende Belgische producer en manager Mark Geuns, die het eiland had afgehuurd, niet op de hoogte zijn gebracht van de naderende cycloon. Het Vietnamese bedrijf Vingroup, dat het luxeresort uitbaat, lijkt vervolgens een poging te hebben ondernomen om de rampzalige gebeurtenissen op Mong Ngua in de doofpot te stoppen. Wat de cycloon precies heeft blootgelegd op dit geïsoleerde eiland, blijft onduidelijk, maar de gevolgen zijn ingrijpend en angstaanjagend…

 

Het Narrenschip – De Paepe & Depuydt

ca 280 pagina’s | €22,50 | 14 x 21 cm |

Paperback | ISBN 9789493111103

Verschijnt in oktober 2019