Boek in de kijker: Wilde Bloemen

with Geen reacties

Wilde bloemen – Rony Roeland

 

Leen Metsers heeft een goddelijk lichaam – en dat weet ze. Naast de perfecte maten en een expressief, gaaf gezicht heeft ze het geluk bijzonder intelligent te zijn. Het verwondert dan ook niemand dat ze jaloezie opwekt bij zowat elke vrouw en lust bij elke man. Leen is afslankconsulente en vastgoedmakelaar. Ze heeft een affaire met Frank De Niel, voorzitter van de rechts-radicale partij De Blauwvoet.

Terwijl de coronacrisis volop woedt, staat Antwerpen in rep en roer. Wanneer Frank De Niel in de gevangenis terechtkomt, als hoofdverdachte van de moord op zijn vrouw, begint een poppenkast waar ook Leen niet aan ontsnapt. Maar heeft ze effectief iets met de moord te maken? Ergens tussen de vunzigste steegjes van Antwerpen en langs de Kempense purperen hei – waar er meer corruptie dan stilte heerst – komt de waarheid aan het licht.

 

‘Onbeschaamd, bloedstollend en verrassend tot de laatste pagina, zoals we Roeland kennen.’

 

Wilde bloemen is de derde thriller van gepensioneerd verzekeringsmakelaar Rony Roeland. Zijn literaire aspiraties en de kunst om te verhalen zocht en vond hij bij de Vlaamse naturalist Cyriel Buysse. Net als zijn voorbeeld schuwt hij geen enkele controverse om zijn grimmige misdaadzaak – afgewerkt met een vleug verborgen humor en een tikje erotiek – in alle brutaliteit te schetsen.

 

 

Rony Roeland

Wilde bloemen

Misdaadroman

286 pagina’s

ISBN 978 949 3111 905 – NUR 330

Prijs boek = 22,50 euro

 

Nu met 10% tijdelijke korting in onze webshop + gratis levering zoals altijd!