Boek in de kijker: Terug naar Ios

with Geen reacties

 

Terug naar Ios – CMM Dellamonte

 

Georgios en Anna bouwen, na heel veel problemen, eigenhandig een kleinschalig hotelletje op het eiland Ios. Hun liefdeskind Chris voelt zich vaak eenzaam, tot het moment dat er een extra kracht nodig is. Maria komt samen met haar dochtertje Nicoletta op het juiste moment aan op het eiland en wordt onmiddellijk aangenomen door Georgios.

Vanaf dat moment zijn Chris en Nicoletta onafscheidelijk. Samen groeien ze op en ontdekken de onnoemelijke schoonheid van het eiland, de warme, typische sfeer en de hechte gemeenschap van de bewoners. Ze ontdekken hoe ze steeds dichter bij elkaar komen en uiteindelijk verliefd worden. Nicoletta droomt van een lang en gelukkig leven met Chris, tot het noodlot er anders over beslist…

Tien jaar later bezoekt Nic met haar dochtertje Elena en haar vriend Paul het eiland Amorgos. Deze reis is een laatste poging om hun relatie te redden, maar voor Nic is het al te laat… haar hart is nooit echt vrij geweest. Ze ontmoet de charmante Makis en schrikt zich een aap als ze ziet met wie hij de plaatselijke culinaire geneugten aan het proeven is.

Kan ze het verleden laten rusten of is de lokroep van haar Griekse adonis te groot?

 

Bestsellerauteur van romans Weg naar Milos en Samen naar Santorini

 

Het visitekaartje van onze geheimzinnige auteur C.M.M. Dellamonte? Vakantieromans die je doen verlangen naar meer! Een omschrijving die perfect past bij Terug naar Ios. De gedetailleerde sfeerbeelden van landschap en gastronomie op het prachtige Griekse eiland doen elke lezer dromen en vooral: zin krijgen om de koffers te pakken. In die feeërieke setting brengt Dellamonte alweer een vlot en hilarisch verhaal, vol zonnige passie. Een schitterende roman die je meeneemt op een buitengewoon ontspannende reis.

 

 

CMM Dellamonte

Terug naar Ios

Roman

248 pagina’s

ISBN 978 949 3111 882 – NUR 301

Prijs boek = 20,00 euro

 

Nu overal verkrijgbaar!