Boek in de kijker: Pasmunt

with Geen reacties

Pasmunt – Joris Peeters

Bloedstollend van begin tot eind

 

De slag op het hoofd noch de val op het fonteintje werd Stan fataal. Als je bewusteloos ligt, met je neus en mond vijf centimeter diep in het water, dan verdrink je.

Daniel kijkt uit naar het fietsweekendje met zijn vader en broer Stan. Vier jaar geleden was het uitgesloten dat die drie samen iets zouden ondernemen. Maar de dag voor het vertrek wordt Stans lijk gevonden bij het vijvertje in zijn tuin. Vermoord. Hoewel de politie Daniel aanmaant niets te ondernemen, vraagt hij rond naar wat er speelde in het leven van zijn broer. Meerdere mensen hadden een reden om Stan om het leven te brengen. Op zoek naar de waarheid achterhaalt Daniel dat de relatie met zijn eigen echtgenote, ouders en beste vriend minder perfect is dan hij dacht. Terwijl hij probeert de moordenaar van zijn broer te vinden, komt hij meer te weten dan hij eigenlijk had gewild.

Naast een indringende thriller is Pasmunt een boek dat lezers doet nadenken over hoe ieder enkel zijn eigen waarheid heeft en vanuit dat standpunt handelt.

Joris Peeters (1973) woont en schrijft in Zoersel. Naast auteur is hij bedrijfsjournalist en muzikant. Pasmunt is zijn tweede roman.

 

Een spannende pageturner die de lezer naar de keel grijpt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joris Peeters

Pasmunt

Misdaad/Thriller

238 pagina’s – 15 x 23 cm

ISBN 9789493111011 – NUR 330

Prijs boek = 20,00 euro

Prijs e-boek = 4,99 euro