Boek in de kijker: Fragmenten van verwondering

with Geen reacties

Ronald van de Peppel – Fragmenten van verwondering

 

Ronald is nog jong wanneer hij zijn koffers pakt en op ontdekking gaat. Liftend reist hij de wereld rond om zichzelf te vinden. Op zijn pad naar spirituele inzichten vindt hij chakra’s, olifanten, waarzeggers en liefde.

Zo beleeft hij India met haar kleur, leven en cultuur. Met enkele wildvreemde avonturiers beslist hij om de oceaan over te steken op een zeilboot. Wanneer hij zijn gevaarlijke avonturen in Iran en Afrika voortzet, stuit hij op bendes, koningen en criminelen. In Amerika overleeft hij op het nippertje een tochtje op een meer, en krijgt hij een levensbedreigende salmonellabesmetting.

Meer dan één keer staat hij oog in oog met de dood. Als bij wonder kan hij het nog navertellen. Ronald komt verbijsterd thuis.

 

‘De belevenissen van Ronald schudden je wakker, zonder belerend te zijn. Ga vooral op reis naar jezelf met dit boek.’ – Peter Perceval

 

Ronald van de Peppel trok in zijn jonge jaren de wereld rond. Hij liftte door de VS en reisde door Europa en Azië. Op zijn tochten ontmoette hij smokkelaars, drugsdealers, goeroes, geheim agenten en veel dwalende figuren van allerhande pluimage.

Fragmenten van verwondering is zijn tweede boek, een autobiografische trip doorheen zijn leven. Zijn thrillerdebuut Gait verscheen in 2021 onder het pseudoniem Ron Poplar.

 

 

Fragmenten van verwondering

Ronald van de Peppel

Non-fictie

156 pagina’s

ISBN 978 949 3293 052 – NUR 402

Prijs boek = 17,50 euro

Prijs e-boek = 4,99 euro

 

Nu overal verkrijgbaar!