Binnenkort in de boekhandel: een unieke reisgids

with Geen reacties

Uitgeverij Beefcake Publishing biedt u met veel trots een nieuwe publicatie aan: Tussen reis en roots. Deze alternatieve reisgids, specifiek gericht op de ontdekking van Belgisch erfgoed op citytrips in Europa en New York, is het debuut van gelauwerd reisjournalist Erik Brusten.

Wie heeft al eens een pintje gedronken in het Cafeeke in Madrid? Kent u het verhaal van ‘the Flemish mother of America’ uit New York? Of hebt u ooit gehoord van de Waalse jongedame die in de harem van een Ottomaanse sultan is beland? Wie was de Belgische architect die Barcelona heeft helpen bouwen?

Er is een grote kans dat u bij al deze vragen uw hoofd schudt of de schouders ophaalt. Kunstenaars, ondernemers en avonturiers uit ons land hebben in voorbije eeuwen nochtans heel wat stukjes erfgoed nagelaten in Europa en Amerika. Helaas zijn veel van deze Belgische sporen in de vergeethoek geraakt. Daar wil dit boek echter verandering in brengen!

Deze speciale gids is met veel zorg samengesteld en meermaals op het terrein uitgetest. Ga zelf op verkenning en ontdek de vergeten ‘Belgische’ plekjes die ervoor zullen zorgen dat elk stedenbezoek een unieke inslag krijgt!

Het boek ligt vanaf midden december in de boekhandel én in onze webshop.