Een boek schrijven

 

Bij Beefcake Publishing geven wij boeken uit, maar een boek schrijven, hoe doe je dat nu? Hoe begin je eraan? Het is voor velen een droom die onbereikbaar lijkt. Je denkt dat het veel werk is, dat je niet weet welke woorden waar moeten staan, dat je niets kent van het boekenwereldje, dat er alleen al in het Nederlands duizenden boeken per maand uitkomen. Niets is minder waar! Bijna iedereen met een hart voor het geschreven woord kan met wat begeleiding, tips en vooral discipline een boek schrijven. Dat is misschien een gedurfde uitspraak, maar het is een waarheid als een koe.

 

Workshops en schrijfsessies

 

Uitgeverij Beefcake biedt workshops en schrijfsessies aan om jou te helpen eindelijk dat boek te schrijven én daarna ook uit te geven. Je hebt het misschien al zo lang uitgesteld, waarop wacht je nog? Wij coachen en begeleiden jou op basis van je behoeften. Eerst bepalen we hoever je staat met je schrijfambities. Je kunt bij ons terecht met een eerste versie van je manuscript, verhalen en gedichten of gewoon maar met enkele ideeën, thema’s of personages.

 

Sommige auteurs hebben alleen maar een klankbord nodig, andere staan aan het prille begin. Wij zorgen dat je begeleiding krijgt op maat: een schematisch overzicht van je boek in wording, tekstuele feedback, ontwikkeling van personages en thema’s/motieven… Het doel is een volwaardig manuscript dat je desgewenst kunt uitgeven bij Beefcake. Uiteraard staat het je vrij om andere uitgeverijen te contacteren, je kiest alles zelf.

 

Begin eindelijk aan jouw boek te schrijven

 

Heb je lang genoeg gewacht? Is het tijd voor dat boek dat er nu eindelijk van moet komen? Of zoek je gewoon eerlijke, opbouwende commentaar op je werk? Stuur ons gerust een mailtje met je vragen en wensen. Dan overlopen we in eerste instantie waar je nood aan hebt als schrijver en wie weet heb je binnen de kortste keren je eigen boek in handen!