Bij Beefcake Publishing werken wij met crowdfunding om onze boeken gedrukt en gepromoot te krijgen. In ruil krijgt u allerlei mooie aanbiedingen! Wij hebben als eerste uitgeverij in de Benelux ons eigen crowdfundingplatform laten ontwikkelen. Via deze link kunt u onze lopende projecten/publicaties bekijken en steunen door een bepaald bedrag te doneren: http://crowdfunding.beefcakepublishing.be/

Ons platform werd mogelijk gemaakt door onze partner Koalect. Koalect is een Belgische start-up die innoveert in de wereld van crowdfunding en fundraising door platforms te bouwen voor organisaties en bedrijven. Op deze manier kunnen we als uitgeverij nog beter in contact staan met onze donateurs en sympathisanten via directe communicatie en participatie. Koalect is niet aan zijn proefstuk toe: het bedrijf heeft eerder al platforms gebouwd voor RodeNeuzenDag, Natuurpunt, Greenpeace, Panos en VRT. Deze ervaring hebben zij toegepast op ons uitgeversmodel om te komen tot een uniek en gebruiksvriendelijk concept.

Naast onze eigen projecten van Uitgeverij Beefcake biedt ons platform ook een mogelijkheid aan anderen zoals u om hier eigen projecten op te starten. Als Beefcake Friend of Guest kunt u een account aanmaken en uw eigen crowdfundingproject starten, dus niet alleen voor boeken maar ook voor andere doeleinden. Business, cultuur, natuur, goede doel, vereniging of feest, dit kan allemaal. Interesse? In enkele minuten staat uw campagne online! U beheert alle content zelf en mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd terecht bij onze accountmanager van Koalect.

Neem gerust een kijkje: http://crowdfunding.beefcakepublishing.be/